Skip to content
 

Uistelukisan 31.7.2010 tulokset

Kaavin Urheilukalastajat ry:n järjestämään yleiseen uistelukisaan lauantain 31.7.2010 vaihtelevassa säässä osallistui 9 venekuntaa.  Sää oli tuulinen ja enimmäkseen aurinkoinen. Välillä satoi ihan kunnolla, mutta kesä kuivasi sen minkä kasteli.  Kisassa sai olla 3 vapaa/venekunta. Kilpailukaloina olivat kaikki lain sallimat kalat. Hauella alamittana oli 50 cm ja taimenella ja kuhalla 40 cm. Pisteytyksessä taimenen ja lohen kerroin olisi ollut 5. Ahvenen ja kuhan kerroin oli 3 ja muilla 1. Saalista nousi veneisiin yllättävän paljon. Punnitukseen tuotiin haukia, kuhia, ahvenia ja säyne. Yhteensä kaloja tuli yli 30 kg. Joukossa oli pari lähes metrin pituista haukea.

Tulokset (venekunta/pisteet):  1. Voutilainen Aki, Kaavi /Voutilainen Mikko, Kuopio, 10212, 2. Pärnänen Niko/Laukkanen Ville, Tuusniemi, 10038, 3. Keinänen Tomi, Kaavi/Tanskanen Pekka, Kauka, 9006, 4. Tirkkonen Mika, Kauka, 8660, 5. Miettinen Jaakko/Tuomainen Jarkko/Riekkinen Eetu, Kauka 5514, 6. Hätinen Riku, TPK/Hätinen Jari, Kuopio 4320, 7. Asikainen Ari Kuopio/Asikainen Seppo, Espoo 2288, 8. Miettinen Matti/Voutilainen Milja/ Miettinen Eetu ja Emmi – 8. Leppänen Seppo, Kauka/Hurskainen Jouko –

Kuvassa vasemmalta:
2. sijoittunut venekunta: Ville Laukkanen ja Niko Pärnänen, keskellä voittajavenekunta: Mikko Voutilainen ja Aki Voutilainen ja oikealla 3. sijoittunut venekunta: Pekka Tanskanen ja Tomi Keinänen