Skip to content
 

Uistelukisan 29.7.2012 tulokset

Kuvassa voittaja venekunta Pasi Raiske, Joni Sillman ja hauki 2868g sekä 3. sijoittuneen venekunnan nuoret edustajat Noora ja Viivi Tanskanen. Kuva: Jaakko Miettinen

Kaavin Urheilukalastajat ry järjesti yleisen uistelukisan Kaavinjärvellä 29.7.2012. Kilpailuun osallistui 7 venekuntaa. Sää oli hyvin vaihteleva, aurinkoinen, melkein jopa helteinen. Myös sade-ja ukkospuuskat kiusasivat kalastajia päivän aikana. Ehkä juuri tämän sään vuoksi kalat olivat huonolla syönnillä. Kumminkin mitan täyttäviä kilpailukaloja saatiin punnitukseen sen verran, että palkintosijat saatiin ratkottua. Saaliiksi saatiin haukea, ahventa ja kuhaa. Kilpailukalat ja pisteytys: kuha ja ahven 1g/3 pistettä, kuhan alamitta 40cm. Lohi ja taimen 1g/5 pistettä, alamitta 40cm. Hauki ja muut kalat, 1g/1 piste, hauen alamitta 50cm. Tulokset: 1. Venekunta Joni Sillman ja Pasi Raiske, 2868 pistettä. 2. Venekunta Janne Julkunen ja Henri Julkunen, 2772 pistettä. 3. Venekunta Tomi Keinänen, Pekka Tanskanen ja Noora & Viivi Tanskanen, 866 pistettä. Seuraavilla venekunnilla vain tärppejä tai alamittaisia kaloja, pistetulos 0. Venekunta Ari Miettinen ja Seppo Leppänen, Kauka ry. Venekunta Matti Miettinen ja Pasi Räsänen, Kauka ry.  Venekunta Mika Tirkkonen ja Päivi Tirkkonen, Kauka ry. Venekunta Seppo Asikainen ja Ari Asikainen, Espoo/Kuopio.