Skip to content
 

Uistelukisan 30.6.2013 tulokset

Päivän isoin kala, 7,505 kg:n painoinen hauki

Kaavin Urheilukalastajat ry järjesti jo perinteisen yleisen uistelukisan Kaavinjärvellä 30.6.2013. Kilpailuun osallistui 8 venekuntaa. Sää oli hyvin helteinen, ennustettu ukkosilma odotteli iltaan, joten kisa saatiin käytyä hyvässä säässä. Kaikki venekunnat saivat saalista. Saaliiksi saatiin haukea, ahventa, kuhaa ja säyne. Kilpailukalat ja pisteytys: kuha ja ahven 1g/3 pistettä, kuhan alamitta 40cm. Lohi ja taimen 1g/5 pistettä, alamitta 40cm. Hauki ja muut kalat, 1g/1 piste, hauen alamitta 50cm. Tulokset: 1. Venekunta Mustonen Veijo ja Koistinen Eemeli ( Kosa) 6690 pistettä, 2. Venekunta Miettinen Jaakko, Räsänen Pasi ( Kauka) 4458 pistettä, 3. Venekunta  Sillman Joni ja Raiske Pasi (Kauka) 1942 pistettä.  4. Venekunta Mustonen Vilho ja Mustonen Mikko,  1854 pistettä 5. Venekunta Julkunen Janne ja  Kohonen Ville, 1022 pistettä.  6. Venekunta Leppänen Seppo ja Heiskanen Ari (Kauka ) 914 pistettä 7. Venekunta  Keinänen Tomi  (Luk) ja Tanskanen  Pekka (Kauka), 628 pistettä 8. Venekunta Tirkkonen Mika  (Kauka) ja Tirkkonen Päivi  -. Mikan ja Päivin venekunta jouduttiin jättämään ilman tulosta, koska venekunta oli epähuomiossa uistellut kilpailualueen ulkopuolella. Ylimmässä kuvassa Mika Tirkkonen.

Voittajavenekunta Veijo Mustonen ja Eemeli Koistinen

2. sijoittunut venekunta Jaakko Miettinen ja Pasi Räsänen.

3. sijoittunut venekunta Pasi Raiske ja Joni Sillman